Translate! | Prenumerera! | Kontrollpanel | Logga in 
 

Skärmfri kväll igen

| 2013-10-19 kl 11:08 (2013-10-19, 11:08 GMT +2) | 0

Igår var det fredag vilket numera innebär skärmfri kväll i vår familj. Så från halv 5 när John slutade jobba (jobbade hemifrån) så var det ingen som satt vid någon skärm. Jag fuskade precis före jag la mig och kollade jobbmejlen – men inget annat. John använde vid ett tillfälle telefonen som kamera . Utöver det inget. Ingen telefon, ingen padda, ingen dator, ingen tv.

Så skönt! Helt plötsligt får man fundera på vad man vill göra. Så medan John jobbade klart så satte jag och barnen oss i soffan och tittade i pyssel- och experimentböcker. Oj vilken inspiration!

Efter middagen så fick ljusen fortsätta vara tända och vi plockade fram lite pussel, plus-plus och spel. Mycket mysigt! Det finns dock bara en bild från Simon som hoppar i soffan för sen orkade ingen av oss hämta systemkameran – mobilen får man ju inte använda.

När barnen hade somnat och jag sovit en timme så satt vi i vardagsrummet utan tv:n på. Bläddrade i tidningar och pratade.

Barnen tycker vi skulle ha skärmfri kväll varannan dag och det kanske inte är så dumt.En kommentar to “Skärmfri kväll igen”

  1. […] Tredje veckan och nu finns det ingen återvändo känns det som. Det är ett helt otroligt bra sätt att avsluta veckan på. Ingen tv, ingen padda, ingen dator, ingen telefon. […]

Kommentera