Slumpad post: 084
Translate! | Prenumerera! | Kontrollpanel | Logga in 
 

Internet i mobilen

| 2013-10-09 kl 22:11 (2013-10-09, 22:11 GMT +1) | 0

Det där internet är rätt så bra. Idag var jag som sagt i Lund. Sandra tog med mig till Staffanstorp för jag kunde ju lika gärna ta en taxi därifrån. Så ringde jag 330 330 som stod på kortet, men fick upptageton (en skum variant). Suck. Tog telefonen och gick till Google Play, sökte på Taxi Skåne och vips hade jag laddat hem deras app. Skrev in namn och telefonnummer, fick upp förslag på adress och angav vart jag skulle och när jag ville bli hämtad. Vips hade jag bokat. Mycket smidigt. Fick sen meddelanden när taxin var på väg.

Väl på Sturup slog jag på min surfpunkt på telefonen och startade laptopen. Bloggade (med bild som synkats via dropbox till datorn), ringde och bad John ta bild på inköpslistan som strax fanns på min hårddisk (även den via dropbox). In på mathem.se och så gjorde jag en handling som kommer att levereras imorgon kväll (surar lite för att jag glömde mitt presentkort till Mathem på Wrap men jag får väl handla igen före 1 november). Sen klev jag på planet och åkte hem.Kommentera