Slumpad post: Färg på cykel
Translate! | Prenumerera! | Kontrollpanel | Logga in 
 

Familjens dag

| 2013-10-04 kl 23:06 (2013-10-04, 23:06 GMT +2) | 0

Idag är Johns födelsedag. Han fick själv önska vad vi skulle göra (även om jag kan ha viskat förslaget Geocaching till honom) och vi hade alla tagit ledigt från våra diverse tillhåll.

Vi inledde med soft morgon i overaller allihop, efter presentöppning (och sång) i sängen. Simon ville sen ha sin på när vi stack ut före lunch. Då hade vi spanat in en geocach som låg riktigt nära. Gick sådär. Tekniken strulade lite och sen hittade vi verkligen inte någon ”skatt”.

Så vi gick hem och åt lunch. Slöade lite och sen gjorde vi ett nytt försök. Vi tog oss iväg med cyklarna för att besöka Bäverhyddan. Den var större succé kan man säga. Vädret var helt fantastiskt och nu hittade vi den lilla asken. Barnen uppskattade det och ville såklart ta en till. Det fanns en på perfekt avstånd. Sen var de redo att ta sig hem.

Väl hemma blev det film för barnen och matlagning för mig och John. Middag där barnen mest var upptagna med sin Fanta som de fått. Liter mer film och soffmys. Somnade till några gånger i soffan under dagen kan jag lova.

Vid 8-tiden var barnen så trötta att de ville sova och efter att jag läst bok var det inte några svårsomnade barn.

Geocaching2 kommentarer to “Familjens dag”

  1. […] ha varit på familjens dag som vi tappade dem. Tappade även Joels cykelnyckel men de hade tyvärr inte sett dem. Nu får jag […]

  2. […] önskat och för att locka ut Simon från legobyggandet och Joel från minecraft så föreslog vi geocaching igen vilket de nappade på. Den vi spanat in verkade dock för svår så vi hittade en nära Flaten som […]

Kommentera