Translate! | Prenumerera! | Kontrollpanel | Logga in 
 

Tjänster och sånt jag gett upp

| 2013-09-26 kl 19:25 (2013-09-26, 19:25 GMT +1) | 0

Det finns så mycket olika sociala forum och många av dem har appar oxå. Någon gång i vintras eller förra hösten så började gå igenom och utöka mitt användande av sociala nätverk. Vissa gillar jag, andra sådär.

  • Twitter. Var helt ok och rätt underhållande ibland. Så blev jag utloggad på telefonen och har sen inte orkat logga in. Saknar den inte det minsta. 
  • Pinterest. Gillade skarpt och sparade en del saker men fattade aldrig riktigt hur det funkade. Saknar inte även om det var ett bra sätt att spara saker. Nu tänker jag att om jag verkligen vill så hittar jag det igen.
  • Candy Crush. Var rejält fast ett tag men så kom jag till en bana som kändes tråkig och rätt omöjlig. Kanske var i samma veva jag testa Pet Rescue och då la jag ner.
  • Pet Rescue. Gillade massor men så vips kom jag till en ”grind” där jag antingen fick betala 7 kr eller koppla ihop med fejan. Då la jag ner.
  • Keep. Denna är lite mittemellan. Jag började använda den titt som tätt men så har det runnit ut i sanden. Den utvecklas ju ständigt så jag misstänker att jag återkommer till den.

Säkert finns det fler men det är dessa jag kommer att tänka på direkt.Kommentera