Slumpad post: Molnmössor
Translate! | Prenumerera! | Kontrollpanel | Logga in 
 

Föräldramöte

| 2013-09-25 kl 21:55 (2013-09-25, 21:55 GMT +2) |

Igår var det dags för det första riktiga föräldramötet för förskoleklassen.

Det kan väl ha varit en drygt 20 föräldrar och när läraren började prata så slutade inte alla prata så jag var väldigt nära att hyssja dem. Precis före jag gjorde det insåg jag dock att det var tolkarna. Tre stycken var de så inte undra på att det lät.

Det var det vanliga om att märka kläder, respektera skogränsen och så gick vi igenom schemat och de tryckte på att förskoleklass har ett schema och fritids ett annat. Annars lätt att tänka att det är samma sak eftersom de är på samma ställe.

Susanne som är en av specialpedagogerna berättade oxå om iPad-projektet som de kör. ASL – Att Skriva sig till Läsning. Lyckosamt projekt och jag tror det passar Joel perfekt.Kommentera