Slumpad post: Fullmatad
Translate! | Prenumerera! | Kontrollpanel | Logga in 
 

Ny klocka

| 2013-09-11 kl 08:28 (2013-09-11, 8:28 GMT +2) | 0

Skulle till Stadium på Hamngatan igår, de hade nämligen fått in lite crossfitkläder från Reebook. Gillar 🙂

IMG_0559På vägen råkade jag se att en Ur&Penn skulle renovera och sålde ut allt för minst 50%. Kunde inte låta bli.

Köpte fina halsband till barnen som kanske tomten kommer med eller någon annan före dess och sen hittade jag en armbandsklocka till mig. Behöver ha i titan och det är inte alltid så lätt. Den är lite mindre än den jag har nu och det kan vara roligt att variera lite.

William Gregor heter märket som tydligen är Ur&Penn själva som uppkallat märket efter mannen som upptäckte titan på 1700-talet. Passar ju mig som bara kan ha titan.Kommentera