Translate! | Prenumerera! | Kontrollpanel | Logga in 
 

Gårdsfest på förskolan

| 2013-09-11 kl 22:17 (2013-09-11, 22:17 GMT +2) |

Ikväll var det den årliga gårdsfesten på Simons förskola och eftersom vi var lediga så fick barnen själva välja om de ville gå dit – självklart. Gumman och katten skulle ju komma!

Eftersom vi varit iväg så kom vi aningens sent och det var fullt med föräldrar och barn (och personal). Superskoj att se vilka föräldrarna är eftersom man sällan ser dem. Barnen har ofta örnkoll på föräldrarna dock.

Teater med gumman och katten – en kvart och alla barn satt som förhäxade. Sen åt vi knytis och tackade av en i personalen som tyvärr ska sluta. Joel hade givetvis sin Ironmandräkt här oxå – och den blev uppmärksammad av andra barn så Joel var mycket nöjd.

GårdsfestKommentera