Slumpad post: Piruetter
Translate! | Prenumerera! | Kontrollpanel | Logga in 
 

I god tid

| 2013-09-10 kl 19:04 (2013-09-10, 19:04 GMT +1) | 0

Idag hade jag några ärenden på stan på väg hem. Gick snabbt och när jag kom ner till t-banan så var det 8 minuter till mitt tåg. Ett till Farsta kom dock direkt så jag tog det för att hoppa av vid Skärmarbrink och vänta på mitt tåg i solen.

Vid Gullmarsplan tänkte jag att nästa ska jag av.

Sen fastnade jag i en chatt. Vips sa de Skogskyrkogården. Hoppade såklart av och insåg att jag åkt inte en, utan tre, stationer för långt.

Fick vänta 2 minuter på tåget tillbaka och tänkte att jag är iaf i rätt ände av tåget. Sen slår det mig att i Skärmarbrink måste jag byta spår och det kan man bara göra i andra ändan. Så jag fick gå hela tåget, upp för en trappa, ner för en trappa och sen hela tåget igen. Det tog ungefär de 4 minuter jag hade på mig.

Kom till skolan typ prick 4 som jag sagt att jag skulle vara där.Kommentera