Slumpad post: Glassmössor
Translate! | Prenumerera! | Kontrollpanel | Logga in 
 

HayDay

| 2013-09-01 kl 22:38 (2013-09-01, 22:38 GMT +2) | 0

2013-08-27 20.43.34Suck. Igen har jag fastnat i ett spel.

Det var barnens kusiner som i Halmstad visade dem detta. Först körde de varsin gård men Simon tappade intresset rätt snabbt så vi la in samma på båda så att jag kan spela oxå… Nu är det Joel och jag som hjälps åt.

Nyttigt för Joel att lära sig att man får vänta på saker, saker kostar etc. Nyttigt för mig att släppa kontrollen och planeringen. Ibland har Joel flyttat om saker vilket är spännande.

Men det tar ju tid. Fast det är så skönt med lite sånt hjärndött ibland. Som regel så har jag inte anslutit till facebook och vägrar även köpa saker för riktiga pengar.

Känns tryggt att man aldrig är ensam om att fastna i såna här spel iaf. För HayDay finns tex en hel wiki5 kommentarer to “HayDay”

  1. Sandra skriver:

    Ghaaa ja me

  2. photoartbyanna skriver:

    Haha, jag spelar fb-spel jag, fast jag försöker hålla mig till ett i taget… Minns att jag svarade, när någon för något år sedan frågade varför jag spelade FarmVille, att det var för att det var så skönt att ha något här i livet som man hade full kontroll över… 😉

  3. […] Förra sommaren började det och det blev en gård kvar. Någon gång i vinter så hade både jag och Joel tröttnat så vi spelade inte på 3-4 månader. Så i maj tror jag att Simon ville komma igång med en egen gård och då vaknade Joel till liv. […]

Kommentera