Slumpad post: Vi gratulerar
Translate! | Prenumerera! | Kontrollpanel | Logga in 
 

Lövestam, Sara: Tillbaka till henne

| 2013-08-30 kl 21:22 (2013-08-30, 21:22 GMT +2) |

tillbaka-till-henneKanske hade jag läst den tidigare om den inte varit så tjock? Eller om jag fått den som e-bok direkt.  Nu har jag iaf läst den. Sögs in i tidigt 1900-tal och den väckte massa tankar om många olika saker. Tankar som färgat mig, boken färgade mig. Gav perspektiv. Gav insikt.

Sara skriver så bra. Hennes språk älskar jag! Hennes förmåga att skriva tre så olika böcker är imponerande.

Boken handlar om nutid och dåtid, varannat kapitel i nuet och varannat i dået. Gillar.

Inte en bok som har det där drivet i sig som hennes andra båda böcker haft. De som haft en underton av något obehagligt, en förväntan av att något läskigt ska ske. Den finns inte här. Kanske gör det att jag kan läsa långsammare, ta till mig historien mer. Njuta lite längre av boken.

Finns även som pocket. Nu ska jag snart läsa hennes senaste bok 🙂En kommentar to “Lövestam, Sara: Tillbaka till henne”

  1. […] tänka sig. Idag fyller min faster Signe 100 år. Tänkte extra mycket på henne när jag lästa Tillbaka till henne nyligen. Den utspelar sig ju delvis när hon föddes. Under sitt liv har hon varit med om två […]

Kommentera