Slumpad post: Badrum 2 dag 5
Translate! | Prenumerera! | Kontrollpanel | Logga in 
 

Slipa, montera, handla och busa

| 2013-07-23 kl 22:39 (2013-07-23, 22:39 GMT +2) | 0

Idag var det tur att vi inte målade för det blåste svinkallt. Barnen var med och slipade sängen så det gick undan. Sen fixade vi lite inne. Energin är lite slut måste jag erkänna och det bär emot att sortera och rensa alla högar med leksaker. Men imorgon!

Barnen bar ner leksaker som vi ska sortera (imorgon) och sen rensa bort. Sen bar Joel upp alla brädor till våningssängen själv (vi andra bar kanske 5 plankor totalt). Mycket imponerande. John började montera och vi stack till Hemköp. Under tiden vi var där verkar någon ha blivit bestulen på sin plånbok i affären för polisen dök upp och pratade med henne och butikskillen som tydligen jagat tjuvarna runt skarpnäck och bort till vår gata. Så när vi åkte hem mötte vi en polisbil och sen stod två stycken placerade på vår gata. Snacka om att barnen var till sig 🙂

Sängen var klar och vips lektes det med tågbana i överslafen. De var mycket nöjda över sängen. På kvällen dök Elvira upp för att sova över och jag stack och testade Ruffie (träningsform). När jag kom hem gjorde vi pizza (hade förberett). Mycket gott och mycket bus vid matbordet. Viskningarnas tid är här.

Det tog sin runda tid att få busungarna i säng men nu sover de sött i den nya våningssängen och vi lär väl noja över att de ska ramla ur…

VåningssängKommentera