Slumpad post: Aja baja Minna
Translate! | Prenumerera! | Kontrollpanel | Logga in 
 

Måla våningssäng

| 2013-07-22 kl 23:41 (2013-07-22, 23:41 GMT +2) | 0

Idag har vi målat våningssängen. Grundmålat den.

Simon ville börja måla så fort han vaknat. Vi fick dock leta upp lite saker först plus att vi behövde fixa lite inne så att John kunde komma vidare.

Strax efter lunch bytte vi om och satte fart. Det utlovades lön till de som var med. Båda killarna var väldigt på och lyssnade nog på instruktionerna. Det var första gången de använde roller och oj vad de gillade det. De målade och fixade.

Vädret levererade vind och sol så det torkade på nolltid vilket underlättade då tålamod inte är en favoritgren.

När sista omgången brädor skulle målas sa jag att jag kunde göra det själv. Joel frågade om man fick lön om man var med. Jag sa att det fick man inte men man fick såklart vara med om man ville hjälpa till.

– Jag gör det inte för att jag tycker det är roligt utan för att jag får lön, svarar Joel då.

Men Simon hakade på och målade som om han aldrig gjort annat.

Det gick över förväntan och jag kunde faktiskt måla en hel del jag oxå och inte bara övervaka och hjälpa till. Fantastiskt med medhjälpare!

MålningKommentera