Slumpad post: Finbesök
Translate! | Prenumerera! | Kontrollpanel | Logga in 
 

Dagen idag

| 2013-07-20 kl 23:01 (2013-07-20, 23:01 GMT +2) | 0

Igår kväll gick vi igenom vad vi vill göra här hemma under sommaren. Det blev en diger lista så idag satte vi högsta fart. Vi började med att åka till Bauhaus för inköp av bänkskiva och en del målarsaker, plus vinyl. Trångt i bilen hem men vi slapp låna släp. Röjde hallen uppe och så flyttade vi om lite saker inför ny dörröppning. Barnen plockade lite vinbär. Inspirerade av det skördade vi lite potatis (provade till middagen – mums!) och några morötter.

Röjde i hobbyrummet för att kunna byta bänkskiva där och pausade med att cykla en sväng till Bagarmossen (fantastisk regnbåge och solnedgång på vägen – lyrisk av cykelturen) och sålde barnlyssnaren. Barnen spelade igenom Tiny Bang Story under eftermiddag och kväll. Otroligt vad de har lärt sig att hitta runt nu. Joel klarar med hjälp ett fåtal gånger endast. Precis som under rumsbytet för tre år sen blir barnen lite till sig av att vi håller på.

FixardagEn kommentar to “Dagen idag”

  1. […] har varit på Bauhaus och gjort inköp -> Saker lite här och var i […]

Kommentera