Slumpad post: Skattjakt
Translate! | Prenumerera! | Kontrollpanel | Logga in 
 

Galet snabbt

| 2013-07-17 kl 11:21 (2013-07-17, 11:21 GMT +1) |

Adlibris jobbar på bra i sommar.

Förra veckan på onsdagen satt jag i solen och läste en e-bok på min telefon. Gick sådär. Fantiserade om en läsplatta. Frågade på fejan om tips, gick sådär. Surfade runt på kvällen och kom fram till att en letto från Adlibris kändes rätt. Klockan hade just passerat midnatt när jag fick igenom min beställning. Eftersom vi på fredagen skulle bege oss söderut till Kvibille så skickade jag beställningen dit.

Fredag morgon fick jag sms om att mitt paket var skickat och jag tänkte att det skulle gå att hämta på måndagen. Strax efter lunch kom ett sms om att paketet fanns att hämta så när vi kunde svänga förbi Ica i Kvibille när vi anlände på eftermiddagen. Helt perfekt!

Rätt coolt oxå att jag skickade den till barnens farmors adress med mig som mottagare och valde sms-avisering och således var adressen och farmor aldrig riktigt inblandade.En kommentar to “Galet snabbt”

  1. […] jag nämnt så beställde jag en läsplatta under semestern och nu har vi hunnit testa […]

Kommentera