Slumpad post: Små smörgåsbitar
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Jonkman, Linus: Introvert: den tysta revolutionen

| 2013-07-15, 0:07

IntrovertChattade med en kompis som läste Tyst : de introvertas betydelse i ett samhälle där alla hörs och syns  och blev intresserad. Den fanns dock inte som e-bok vilket den här gjorde, så jag slog till direkt och började läsa.

Lättläst och intressant även om den är rätt babblig och lite ostrukturerad. Den gav mycket att fundera på och jag kände mig träffad många gånger. Samtidigt som det var många saker jag inte alls kände igen mig i.

Gillar den här typen av böcker som får en att fundera över sina egna sidor och egenskapar. Vad är det jag själv väljer? Vad har jag med mig i mina gener? Vad har jag fått längs med vägen? Är det något som jag glömt bort hos mig själv som jag egentligen gillar? Och så vidare.

Vill läsa fler böcker kring detta, då jag gillar ämnet så tips mottages tacksamt!

I slutet av boken finns ett test och det har jag ännu kvar så det ska bli väldigt intressant att se resultatet där. I Myers-Briggs är en av bokstäverna Introvert-Extrovert och där har jag fått både E och I.

Den finns även som inbunden.



En kommentar to “Jonkman, Linus: Introvert: den tysta revolutionen”

  1. […] vid sängen hittade jag den… Givetvis fick den följa med. Varvade läsningen med boken om Introverta – intressant mix […]

Kommentera