Slumpad post: Spela in?
Translate! | Prenumerera! | Kontrollpanel | Logga in 
 

Tippen, bad och lek

| 2013-07-09 kl 23:12 (2013-07-09, 23:12 GMT +2) |

Idag softade vi återigen på morgonen för att sen röja på baksidan hos mamma och packa in det plus gamla tv:n i bilen och sen styrde vi kosan mot tippen. Joel och Simon hade lätt kunnat stanna där ett antal timmar och hann nog ställa ett tjugotal frågor på den stunden vi var där.

Vi åt lunch och stack och badade en sväng (John passade på att springa runt Lilla Lee). Sen stack vi hem till Jenny, Jonas, Rasmus och Pontus.

Minsann, fick vi inte sitta lite still där. Deras gossar lekte så fint med våra gossar så man blev tårögd. Vi hann prata en hel del och bara övervaka och kontrollera lite nu och då. Joel hann hitta lite att pyssla med och är nu informerad om att man hemma hos andra bör fråga först, men inga konstigheter.

John hann attackeras av en fågel precis före vi skulle hem då han ville fota deras ungar i ett bo där vi ställt bilen. Tur att vi har tvättid imorgon…

Tippen med meraKommentera