Slumpad post: Bästis här
Translate! | Prenumerera! | Kontrollpanel | Logga in 
 

En mellandag

| 2013-07-08 kl 23:28 (2013-07-08, 23:28 GMT +1) | 0

Idag hade vi inget planerat. Vi softade rejält på förmiddagen. Sen stack jag med mamma och barnen till Karlssons. Under tiden monterade John upp tv:n på väggen.

Vi åt lunch och lekte en del, softade mera och tittade på gräsklippare. De byggde legogubbar som de fick på förmiddagen.

Sen kom vi på att Älgparken nog vore perfekt så vi drog dit lagom till tre-matningen. Barnen gillade det aningens mer än förra gången men vi hann inte lyssna så mycket som första gången. De fick hjälpa till att mata, även med banan ur handen!

Tog en sväng förbi en second-hand och sen handlade vi lite mat. Insåg dock att campingen har en restaurang och där finns även en minigolfbana. Så vi drog dit. Jag och mamma tog bilen och grabbarna rullade för egen maskin.

God mat, skönt väder men rätt så bökiga barn. Vi spelade dock minigolf och det var jag och John som spelade på riktigt. Barnen sprang runt och spelade lite här och var och vi var tacksamma att det inte var så många som spelade.

Älgar och golf2 kommentarer to “En mellandag”

  1. Cattis skriver:

    Hej!
    Ser ut som om ni har det bra 🙂
    På måndag sticker vi ut på sjön. Jag längtar! Nästan fyra veckor helt kravlöst förutom kraven på mat, vatten och bad då, om det nu är krav;-)
    Nu ska jag bara avsluta alla” måsten” hemma, Men det är rätt ok:-)

Kommentera