Slumpad post: Vad vet du om Facebook?
Translate! | Prenumerera! | Kontrollpanel | Logga in 
 

Mysa lite

| 2013-06-30 kl 22:32 (2013-06-30, 22:32 GMT +1) |

Ikväll läste jag en nyinförskaffad bok ”Rävjakten” med Pettsson och Findus. Barnen gillade och plockade fram alla böcker av Sven och bläddrade i. Jag sa gonatt och gick för att data lite.

MysaEfter en kvart hör vi Joels steg närma sig trappan.

– Mamma, jag vill mysa lite med dig säger Joel lite lågt.

Jag stänger snabbt ner datorn och knallar upp. Simon vill oxå mysa så vi flyttar till vår dubbelsäng. Joel somnar ganska medan Simon läser bok en stund. Sen lägger han sig och gosar bredvid mig och en stund senare snarkar han lätt.

Ligger kvar 5- 10 minuter bara för att njuta av deras varma mjuka mysiga personer. Vilken otrolig lycka det är att ha barn. Det glömmer man ibland när det rusar på under dagen så det är bra med såna här stunder där här och nu är det enda som finns.Kommentera