Translate! | Prenumerera! | Kontrollpanel | Logga in 
 

Städat och sånt

| 2013-06-23 kl 22:36 (2013-06-23, 22:36 GMT +1) |

Idag har vi städat. Eftersom vi röjer vinden så blir det saker överallt och när det då dessutom är stökigt så blir det etter värre.

Nu känns det dock väldigt bra!

John försökte vid lunchborde göra sig av med fåtöljen vi har (den är supersliten och borde få nytt överdrag vilket står på min todo…), men blev till sin förvåning nerröstad av barnen (och mig) då Joel helt plötsligt drev att vi borde rösta om det.

Vi stack även till Länna och köpte födelsedagspresenten till mormor (en tv) som ska få följa med till henne om ett par veckor. Sen lektes det en del och efter middagen (hemmagjorda, grillade hamburgare) så stack jag och barnen till skateparken när John röjde köket. Väl hemma så lekte vi utanför en timme eller så. Simon somnade en stund i soffan på em så han orkade länge på kvällen. Efter att äntligen faktiskt se golvet i sitt rum så la de sig där istället för i sängarna.

Underbar sommardag!

23 juniKommentera