Slumpad post: 1000 steg
Translate! | Prenumerera! | Kontrollpanel | Logga in 
 

Janouch, Katerina: Nattsländan

| 2013-06-19 kl 08:04 (2013-06-19, 8:04 GMT +1) |

NattsländanPrecis som jag anade så handlar den här boken mycket om Cecilia och John. Gillar det. Gillar det väldigt mycket.

Den här boken har lite mindre fokus på det spännande och mer fokus på relationer. Även systern Susanna får ta lite plats vilket är bra. Min önskan om att det blir mer från barnens perspektiv slog inte in så jag hoppas det blir så i nästa bok.

Det är galet hur man kan läsa och läsa och känna som att man bara läst lite granna. För att sen till sin bestörtning inse att boken är ju slut snart! Vill hänga mer med de här människorna.

Det hinner dock bli ganska spännande på slutet och då säger det bara swap så är boken slut och man sitter där och önskar att nästa bok var klar.

Läs hela serien, tycker den ger bra relationsbild – det är inte så lätt. Framför allt så känns det som att de borde prata mer med varandra, men man inser snabbt att det är just så i verkligheten…En kommentar to “Janouch, Katerina: Nattsländan”

  1. […] nr 7 och precis som i förra boken var mycket fokus på Cecilia och John. Den här boken känns dock mycket spretigare, någon slags […]

Kommentera