Slumpad post: Fler scoutmärken
Translate! | Prenumerera! | Kontrollpanel | Logga in 
 

Ibland har man tur

| 2013-06-06 kl 23:07 (2013-06-06, 23:07 GMT +2) | 0

Vi har kaos på vinden. Så sommarens uppdrag är att röja där och en hantverkare kommer i augusti och lägger bättre golv där. Eftersom vi måste tömma först och då måste rensa, slänga, sälja, skänka etc så är det inget som går att skjuta på.

Vi har bestämt oss för att ha Samla från IKEA och idag styrde jag och Simon kosan dit för att slå till på såna plastbackar. Man blir lite nöjd när det då är Family-pris på just den modellen vi tänkte köpa. Slog till på 11 lådor direkt. Plus lite annat.

Vi passade på att handla lite på ICA när vi ändå var i närheten – Simon älskar att få köra vagnbil nämligen.

Lådor på IKEAEn kommentar to “Ibland har man tur”

  1. […] köptes in i torsdags och idag fanns det inget att skylla på så vi tog ner en första vända från vinden. Mest skor, […]

Kommentera