Slumpad post: Inte enligt plan
Translate! | Prenumerera! | Kontrollpanel | Logga in 
 

Åtta arbetsdagar kvar

| 2013-05-26 kl 18:34 (2013-05-26, 18:34 GMT +2) | 0

Det är galet få dagar. Särskilt med tanke på att det endast är tre som jag är på mitt vanliga kontor. Imorgon förmiddag jobbar jag hemifrån för att sen ta mig till Arlanda för vidare resa till vårt kontor i Reading utanför London. Där stannar vi i två nätter för att sen ta oss hemåt igen (oss = jag och min kollega Åsa).

Väl hemma är det torsdag och min vana trogen jobbar jag hemifrån. Fredagen är det sista lunchträningen. Kan tänkas bli lite jobbigare än vanligt 🙂

Sista veckan börjar med en tur till Karlstad där jag och min chef håller en dragning om vårt kvalitetsjobb på 2c8-konferens. De sista två dagarna är jag sen på kontoret men tänker mig ganska korta dagar för att avsluta allt.

Börjar känns rätt så verkligt nu.Kommentera