Translate! | Prenumerera! | Kontrollpanel | Logga in 
 

Sarenbrant, Sofie: Andra andningen

| 2013-05-25 kl 12:43 (2013-05-25, 12:43 GMT +2) |

Andra andningenSofies fjärde bok och jag fick mitt exemplar på releasefesten för någon vecka sen och när jag väl började läsa den gick det undan. Den utspelar sig i både nu- och dåtid och nutiden är under en mara så det är ett rejält tempo i boken.

Gillar upplägget där man ibland spolas tillbaka för att få lite fler nycklar till lösningen.

Själv hade jag inte gissat rätt på förövaren kan jag erkänna. Tycker hon väver in relationer och lite annat bra i historien. Det känns som om man kommer personerna väldigt nära. Gillar böcker när man får läsa ur flera personers perspektiv.

Gillar verkligen att vi återigen får träffa Emma, även om jag inte kommer ihåg så mycket från förra boken.

Ser fram emot nästa bok som jag hoppas Sofie skriver på för fulla muggar. Följer henne på instagram och fejan och ibland verkar hon skriva lite iaf 🙂Kommentera