Slumpad post: Glassfeber
Translate! | Prenumerera! | Kontrollpanel | Logga in 
 

Bloggen ”back to basics”

| 2013-05-19 kl 22:40 (2013-05-19, 22:40 GMT +2) | 0

Efter några månader med ett modernare tema och lite ”ny” funktionalitet, så har vi återgått till det gamla temat och skalat bort en massa pluginer och funktioner.

Den huvudsakliga anledningen var att bloggen började bli offline i tid och otid, och när vi undersökte det närmare verkar det vara någon minnesläcka som göra att sajten går ner. Får hoppas att det är åtgärdat nu.

När vi återgått till det gamla temat kändes det helt rätt. Kanske inte lika modernt men mycket tydligare och mer konsekvent tycker jag. Tyvärr saknas en del funktionalitet, som t ex kommentarer med Facebookinloggning och dropdownmenyer, men det känns inte jätteviktigt.Kommentera