Slumpad post: #21 Harry Potter TP
Translate! | Prenumerera! | Kontrollpanel | Logga in 
 

Norwegian style

| 2013-05-17 kl 23:09 (2013-05-17, 23:09 GMT +2) | 0

Fredagspasset idag tillägnades givetvis vårt grannland Norge.

WOD:en bestod av två varv med 17 repetitioner av följande övningar; norske hopp, speckeböj, skutte-gutten, kniv fra Sveits, rumpedipp, Holmenkollenklätter, kempelange kliv baklenges och armeböj. Åsa kom med grundidén, Sara hittade på de flesta namnen och jag satte ihop passet. Bra samarbete!

Sju glada var vi som genomförde detta. Efter 12 minuter var alla klara, så givetvis blev det en bonus. Där körde vi bland annat armgången och jag lyckades för första gången ta mig hela stegen utan att sätta händerna på samma steg! Mycket nöjd, men huden gav sig så det kostade lite…

Alldeles fantastiskt väder var det så avslutade med en tabata oxå (knäböj + jägarvila). Ett pass kvar nu bara då jag är ledig på fredag. Kommer sakna!

Norwegian styleKommentera