Slumpad post: Läste en saga ändå
Translate! | Prenumerera! | Kontrollpanel | Logga in 
 

Dagen idag

| 2013-05-10 kl 22:36 (2013-05-10, 22:36 GMT +2) | 0

Kusinerna här och Sean Banan på Grönan. Kan ju inte vara fel tänkte vi, och säkert en miljon andra. Inledde med körsbärsblom i Kungsan och lunch där, för vidare färd mot Djurgården. Någonstans där började jag inse att det var fler än vi som styrde kosan ditåt.

Väl framme såg vi hur SJUKT många som väntade på att få köpa biljetter utanför. Fick en biljett av någon som väntat en halvtimme och gav upp. Fick nr 759 och det slog just om till 300.

Farbror Eric erbjöd sig att stå i kö till automaterna som nog skulle ta en dryg halvtimme. Jag gick för att ta reda på om Simon och Joel skulle betala inträde och hittade en ledig kassa där jag frågade. Passade då på att fråga om jag inte kunde få köpa biljetterna samtidigt. Jo, det kunde jag. Gav henne dagens stjärna och vi gick in. Köerna var enorma men vi lyckades fika på rätt ställen och lite så där, så den totala upplevelsen blev rätt okej ändå. Under en halvtimme droppade det på oss och såg riktigt mörkt ut, det blåste dock bort.

Sean Banan dök upp på utsatt tid och vi överlevde utan problem. Hemfärden gick fint den oxå och vi ringde och beställde pizza och sushi.

Bildbevisen kommer en annan dag och vi hoppas på sovmorgon imorgon.Kommentera