Slumpad post: Lyssnade
Translate! | Prenumerera! | Kontrollpanel | Logga in 
 

Releasefest

| 2013-05-06 kl 21:45 (2013-05-06, 21:45 GMT +2) |

Helt apropå fick jag via mejl en inbjudan till Sofie Sarenbrants releasefest av Andra andningen från Forma books. Tog mig i kragen och tackade ja. Det krävs ju lite mod att gå till ett sånt där mingel själv.

Platsen var Spegelbaren på Berns och det bjöds på champagne och lite enklare tilltugg. Rätt snabbt började jag prata med Anastasia som bloggar på Kulturbloggen om böcker och sen dök Emeli med Booze’n’Books upp och vi snackade böcker och böcker, och lite jobb. Sen tog vi varsitt exemplar av Andra Andningen och Sofie minglade just förbi och jag bad henne såklart signera.

I slutet så pratade jag med Eva (?) från Boktokig och fick lite skojiga lästtips – vilka jag iofs redan läst då jag följer hennes blogg.

I övrigt var det lite kändisspotting och jag måste tacka Pernilla Alm som bjudit på så många bilder från andra event att jag kände igen rätt många. Pernilla själv var dock i New York.

Grymt snygg klänning hade Sofie på sig och hon ser verkligen ut som en fotomodell!

Kändisspotting: Camilla Läckberg och Martin Melin, Mari Jungstedt och Alexandra Pascalido. Andra som jag nog mest känner via andra bloggar: Lars Rambe (på min vill-läsa-lista), Manne Fagerlind (har läst), Pamela Andersson och säkert fler som jag inte kommer ihåg nu 🙂

Pysslade ett S till Sofie, klistrade på ”miniböcker” och köpte lite god choklad och la i den. Nöjd.

Releasefest7 kommentarer to “Releasefest”

  1. Sandra skriver:

    Häftig present och modigt att gå själv!!! Hade nog fegat ur

  2. Emeli skriver:

    Trevligt att träffas. Nästa mingel känner vi minst en 🙂

  3. sysysy skriver:

    till nästa happening syr jag dig en couture-dress. om du så vill.

  4. […] fjärde bok och jag fick mitt exemplar på releasefesten för någon vecka sen och när jag väl började läsa den gick det undan. Den utspelar sig i både […]

Kommentera