Slumpad post: Fokus just nu
Translate! | Prenumerera! | Kontrollpanel | Logga in 
 

Inköp av diskmaskin

| 2013-04-06 kl 22:46 (2013-04-06, 22:46 GMT +1) | 0

I början av februari strulade diskmaskinen men det fixade sig och vi glömde bort. Så kom påsken och den gjorde samma sak igen. John fixade enkelt och vi tänkte inte mer på det.

Idag hände det igen. Vi lackade ur. Kollade Råd&Röns tester, kollade lite på nätet. Ville ha hemleverans med installation och bortforsling av gamla. Elgiganten har sån tjänst men de hade inte de mest intressanta modellerna hemma. Vi insåg dessutom att man faktiskt vill titta och testa lite eftersom de ser olika ut inuti.

Slog mig att stället vi köpte tvätt och tork hade även diskmaskiner och de hade leveranstjänsten. Kollade på nätet. Klockan var 12:40 och de stängde 14:00. Ringde direkt. De hade flera olika hemma och kunde leverera i veckan.

Vi klädde på oss och stack dit. 13:40 gick vi därifrån lite fattigare men mycket nöjda med köpet av en Bosh SMU50M62SK. Även försäljaren var nöjd då barnen så fint dammsugit butiken åt honom.

Dammsugande barnEn kommentar to “Inköp av diskmaskin”

  1. […] beställde ju en diskmaskin för två veckor sen och tisdagen efter dök det upp en fryntlig herre som monterade den nya och tog med sig den […]

Kommentera