Slumpad post: Flatenrunda
Translate! | Prenumerera! | Kontrollpanel | Logga in 
 

Eftermiddagshandling

| 2013-04-04 kl 21:38 (2013-04-04, 21:38 GMT +1) | 0

Imorgon har vi middagsgäst så idag hämtade jag barnen vid tre och stack och handlade. De fick själva välja om de skulle följa med eller om jag skulle åka utan dem senare på kvällen. De ville givetvis med.

2013-04-04 16.08.12Lagom mycket folk och mycket personal. Joel var i sitt esse och det var inte så långa stunder som han var i min närhet utan han vandrade runt rätt så fritt och pratade med de som jobbade, frågade vad de gjorde och lärde sig om vad de håller på med. Han pratade även med diverse andra som var där och handlade.

Vid några tillfällen ropade jag på honom för att ha lite koll iaf. En av gångena så hör jag en bit bort: ”Joel är här!” och det var inte Joel själv utan någon han presenterat sig för.

Senare gick han nöjd och pekade på olika som han visste vad de hette.

Simon höll sig närmre mig men presenterade sig några gånger när Joel tappat intresset och vandrat vidare.

Skönt att de har så pass bra koll på hur affären funkar så man inte behöver oroa sig och min egen träning av att ha dem med har gjort att jag är rätt avslappnad även när de ibland tappar humöret (typ Simon idag).

Simon hade för övrigt spionglasögon på sig.Kommentera