Slumpad post: Från olika håll
Translate! | Prenumerera! | Kontrollpanel | Logga in 
 

Fexeus, Henrik: Öka din sociala kompetens

| 2013-03-24 kl 17:43 (2013-03-24, 17:43 GMT +2) |

Öka din sociala kompetensHittade på bokrean som e-bok vilket var smidigt. Särskilt när det var så kort. Tillhör nämligen serien ”På en timme”.

Om jag nu ska vara konsult på heltid så kan det ju inte skada att fundera lite extra på min sociala kompetens. Tycker jag fick ett par tips som kan vara bra att använda. Sen går det mycket ut på att man ska följa vissa tips och träna aktivt (såklart – när får man saker gratis) och då blir det en tröskel.

Har inte bläddrat i ett riktigt ex men e-boken kändes lite torftig. Rubriker som hade samma storlek som övriga och det gav en sämre läskänsla för mig.

Jag är helt klart sugen på fler böcker av Henrik men oxå dessa på-en-timme-böcker.

Finns som inbunden oxå.Kommentera