Slumpad post: Wistis levnadsregler
Translate! | Prenumerera! | Kontrollpanel | Logga in 
 

Lindgren, Astrid: Pippi Långstrump

| 2013-03-16 kl 18:41 (2013-03-16, 18:41 GMT +2) | 0

Pippi LångstrumpÅh Pippi! Älskar henne. Kan inte fatta att boken skrevs redan 1945.

Vi har läst ett, ibland två, kapitel per kväll och de har varit lagom långa för båda barnen (4 och 5,5 år). De har verkligen varit helt uppslukade av boken när jag läst och man ser på dem att deras fantasi spelar vidare på texten. Precis som det ska vara.

Själv vet jag inte om jag läst boken, eller om jag bara sett filmerna. De blandas nog ihop i minnet tror jag men det var väldigt roligt att läsa boken nu.

Det får nog bli de andra böckerna om Pippi oxå!

Andra böcker i samlingsbiblioteket: Madicken, Emil i LönnebergaKommentera