Slumpad post: En sån dag
Translate! | Prenumerera! | Kontrollpanel | Logga in 
 

Cykelpremiär

| 2013-03-16 kl 21:09 (2013-03-16, 21:09 GMT +2) | 0

Svinkallt på nätterna men mitt på dagen är det rätt härligt ute nu när solen skiner på oss. Barnen har i flera veckor velat plocka fram sina cyklar och idag slog vi till.

Oj vilken lycka! Förutom för mig som SVOR över dessa förbenade cykelpumpar. Nu har John fått i uppdrag att köpa ny. En som man inte kan byta massa munstycken på och som det tydligt står – pumpa vanlig cykel. Pust!

Simon ville tävla och blev sur när Joel (som inte är lika tävlingsinriktad) inför andra varvet stack iväg innan Simon var med. Så jag erbjöd mig att tävla med Simon. Vi tog oss iväg på Alfredvarvet och vips så slank Simons cykel undan för honom på en solfläck. Han tjöt, läppen hade fått sig en skrapning i isen så jag förstår att det gjorde ont. Bar honom hem och satte fint plåster på överläppen. Simon hängde med till Hemköp och Joel stannade hemma och cyklade lite till.

cyklingKommentera