Slumpad post: Ja!
Translate! | Prenumerera! | Kontrollpanel | Logga in 
 

Green, John: Förr eller senare exploderar jag

| 2013-03-10 kl 10:58 (2013-03-10, 10:58 GMT +2) |

Förr eller senare exploderar jagVilken fruktansvärt sorglig bok. Den har dykt upp på många bokbloggar senaste året (engelska versionen) och alla har älskat. Jag som inte vill veta vad den handlar om har inte läst såklart bara noterat att alla gillar den.

Den handlar om tonåringar, kärlek och cancer.

Fick lägga ner att läsa på t-banan till och från jobbet. Visst kan jag bjuda på en tår eller två men strilande tårflöde? Nä där går min gräns.

Jag läste ut den i sängen hemma, med tårfyllda ögon och ömt hjärta. En otroligt speciell bok om kärlek och relationer.

Orkar du, så läs den! Perspektiv, säger bara det. Perspektiv.

Den finns även som fysisk bok.Kommentera