Slumpad post: Pruttljud
Translate! | Prenumerera! | Kontrollpanel | Logga in 
 

Skomonster

| 2013-02-21 kl 11:14 (2013-02-21, 11:14 GMT +2) |

Idag var Simon lite tvär på morgonen. Han ville inte titta på samma sak som Joel så han gick och surade i soffan, sen fick han välja och då gick det bra att äta frukost. Sen ville han inte klä på sig. Slutade med att jag fick tvinga på honom kläderna. Aldrig kul, men jag vet inte vad man annars kan göra. Han fick erbjudandet om att gå till dagis i pyjamas men det ville han inte.

Så skulle vi sätta på overall och han stortjöt. Benen gick bra så satte jag på hans svarta skor.

– ”Jag vill ha de lila skorna”, hulkar han.

Absolut tyckte jag och började leta. Hittade den ena direkt men den andra var borta så jag började prata om att skomonstret kanske hade tagit skon. Helt plötsligt slutar han gråta och smyger upp i min famn och ser rädd ut. Då inser jag att han tror på ett riktigt monster. Jag förklarar att det inte finns och så börjar vi fantisera lite om skomonstret som inte finns och vips är tvära Simon borta och resten av lämningen gick hur fint som helst.

Så den här dagen hyllar jag skomonstret!



2 kommentarer to “Skomonster”

  1. Rana skriver:

    Den gulliga Simon!

Kommentera