Slumpad post: Tillökning i akvariet
Translate! | Prenumerera! | Kontrollpanel | Logga in 
 

Mer velour

| 2013-01-11 kl 23:42 (2013-01-11, 23:42 GMT +2) | 0

Ann (en sytok som bor i närheten) frågade om jag ville haka på beställning på A&H där veckans vara var svart och plommonfärgad velour. Gick ju inte att säga nej till för jag vet hur underbar deras velour är. Så det gjorde jag. Hon kom förbi och lämnade igår (hängde på dörren för hon visste att vi kräktes). Service!!

  • Fantastiskt mjuk och vackert plommonfärgad velour. Planerar klänning till mig i den (färgen gör sig verkligen inte till sin rätt på bilden).
  • Ribbad svart-vit trikå som kan bli ärmar eller mudd. Var mycket billig och sånt är trevligt att ha hemma.
  • Fantastiskt mjuk svart velour. Kan bli byxor till någon, eller topp till mig.


Kommentera