Slumpad post: Skymningsrelä
Translate! | Prenumerera! | Kontrollpanel | Logga in 
 

Någon vattnar?

| 2013-01-10 kl 19:48 (2013-01-10, 19:48 GMT +2) |

I natt sov jag oroligt och insåg till slut att jag faktiskt mådde illa och hade ont i magen. Vid halv 7 kräktes jag till slut. Eftersom jag igår vid halv 9 varit på gymet och känt mig i kanonform misstänkte jag något jag ätit.

John lämnade barnen på dagis men vid halv 11 ringde de och sa att Joel hade ont i magen. Så han hämtade barnen och de spenderade dagen i tv-soffan med mig. Jag sov, jobbade och bara slöade. Joel ville inte äta, men Simon åt mackor i långa rader.

Så vid halv 4 kräktes Joel och sen blev han som en ny person. Vi åt lite lätt middag – Joel inte alls mycket för han var så trött, precis som jag. Så medans Simon lekte i barnrummet somnade jag och Joel. Strax runt 7 kröp Simon oxå upp och då gick han och jag över till hans säng. Otroligt mysigt. Jag somnade såklart igen.

Helt plötsligt hör jag hur någon häller vatten och börjar fundera på vad tusan John håller på med. Så inser jag. Det är ju Joel som kräks igen. Bara att rusa upp och sanera. Skönt att vi är två som kan hjälpas åt. Nu hoppas vi att Simon hade detta fre-lör och att jag är klar och att Joel kräkts klart. Tredje tvättmaskinen snurrar och det finns mer till morgondagen. Vår säng där Joel ligger är bäddad med plastad frotté.Kommentera