Slumpad post: Riva tapet
Translate! | Prenumerera! | Kontrollpanel | Logga in 
 

von Zweigbergk, Helena: Anna och Mats bor inte här längre

| 2012-12-30 kl 23:42 (2012-12-30, 23:42 GMT +2) |

Köpte som e-bok när adlibris hade rea. Har läst om den på bokbloggar och gjort en mental notering om att jag vill läsa. Insåg först efteråt att det finns en del före, men det läser jag nog inte för det blir lixom fel ordning. Denna gick dock finemang att läsa utan att ha läst första.

Började läsa och sen ville jag inte släppa den. Inte ett sånt driv att jag läste hela tiden överallt, men ganska ofta.

Otroligt nyttig inblick i hur det kan vara att skilja sig. Att det kanske inte är så enkelt eller så njutbart direkt (om någon nu skulle tro det). Hur varannan-vecka-livet suger, åtminstone i början. Ja, en bra inblick helt enkelt.

Varken Anna eller Mats är personer jag finner tycke för, men det ger perspektiv.

Den finns även som inbunden och pocket.Kommentera