Slumpad post: Full rulle
Translate! | Prenumerera! | Kontrollpanel | Logga in 
 

Det där med fackböcker

| 2012-12-29 kl 22:16 (2012-12-29, 22:16 GMT +2) | 0

Min hjärna triggade på det där med fackböcker (en jerka i höst) och ju mer jag tänker på det desto mer inser jag att det är ju fackböcker som är min grej. Jag har alltid gillat uppslagsböcker och faktaböcker (och tidningar för den delen). Älskar att läsa förklaringar om saker och ting.

Tittar jag i bokhyllan där nere så är det klart mest faktaböcker faktiskt.

Läser återigen definitionen för att tänka igenom. Hittar lite andra artiklar som skriver om denna stora samling böcker som tydligen många har lite synpunkter på och många av mina favoriter hamnar nog i något gränsland.

Får se vad det kan bli för fackböcker under 2013.Kommentera