Slumpad post: Antivirus igen
Translate! | Prenumerera! | Kontrollpanel | Logga in 
 

Julafton 2012

| 2012-12-24 kl 23:20 (2012-12-24, 23:20 GMT +2) | 0

Nu har tystnaden sänkt sig i vårt hem och det är dax att sammanfatta dagen.

Tomtenissarna hade under natten placerat ett legobord och varsitt stort paket med lego i barnens rum så det blev en senare frukost än vanligt.

1 dm nysnö mötte oss sen så efter frukost var det skottning som gällde. Barnen skottade ingångarna till alla på vår lilla gata och sen gick vi till garagen där någon försökt känna på alla garagedörrar. Barnen tyckte de var superspännande såklart.

Lite fika när vi kom in och sen lekte barnen med legot i sitt rum. Vi fixade och donade lite och vid 1-tiden var det dax för lunch. Oj vad gott det är med julmat.

Vips hade ett paket dykt upp i hallen och grabbarna hjälptes åt att öppna det. Ett stort världspussel som vi la tillsammans på köksbordet i väntan på tomten – vi hann inte riktigt lägga klart det så väntan på tomten blev lagom jobbig.

Barnen var som små ljus mot tomten. Mycket artiga och trevliga. En fröjd att se. Det hela fortsatte sen när tomten gått och vi öppnade alla paket. Det var idel glada utrop för sakerna som fanns i klapparna. Vissa fick de tillsammans och de hjälptes verkligen åt att öppna.

Vi hade på Kalle Anka och tittade lite granna men annars hade tv:n en väldigt liten del av vår dag.

Efter grötmiddagen så spelade vi Simons nya spel, Bajsspelet. Enormt passande till honom och jösses vad de fnissade åt alla pruttljud som vi fick göra.

Lite övertrötta på kvällen men det var nog bara totalt 2-3 sammanbrott under dagen och det är vi ju vana vid.Kommentera