Slumpad post: Pumpor
Translate! | Prenumerera! | Kontrollpanel | Logga in 
 

Död bil

| 2012-12-06 kl 12:41 (2012-12-06, 12:41 GMT +2) | 0

Igår var det familjens dag. Vi hade planerat bad i Farsta men när vi tittade ut på morgonen och såg mängden snö som kommit och fortsatte komma så la vi ner. Efter lunch kände vi iaf för att åka till Farsta och shoppa lite saker (Stadium hade tex 20% rabatt igår). Klädde på oss och gick upp till bilen.

Snacka om förvånad när den inte svarade på nyckelvridning. En död bil. Suck. Vi la ner planerna (troligen lika bra med tanke på snökaoset). På kvällen lånade vi en batteriladdare av en granne och testade. Verkar dock inte vara batteriet så nu får vi se vad som blir nästa steg.4 kommentarer to “Död bil”

 1. Stadium skriver:

  Hej JoS,

  Vi beklagar om du inte hade möjlighet att ta dig till vår butik. Däremot var det många som inte hade möjlighet pga snökaos. Därför har vi beslutat att förlänga erbjudandet t.o.m söndag. Ta bara med dig kupongen till butiken så löser det sig.

  Ha en riktigt trevlig helg!
  /David B

  Stadium AB
  http://www.stadium.se

 2. […] lekte vi i snön, dekorerade pepparkakshus och bakade pepparkakor. Vi tänkte ju trotsa vädret men bilen vägrade så det blev verkligen en […]

 3. […] bilen var död fick vi låna en batteriladdare av en granne. Den visade på att batteriet var laddat så vi ringde […]

Kommentera