Slumpad post: Lussekatter och lego
Translate! | Prenumerera! | Kontrollpanel | Logga in 
 

Fiktiviteter: Kalender dag 4

| 2012-12-04 kl 22:18 (2012-12-04, 22:18 GMT +1) |

Fjärde dagen på Fiktiviteters kalender. Även idag svarar jag på Fiktiviteters fråga.

Vilken litterär form har du svårt för och har den överraskat dig positivt någon gång? 

Oj svår fråga. Jag trodde jag ogillade biografier men har flera gånger senaste åren bevisats ha fel (Patrik, Zlatan, Robert etc). Men känner fortfarande ett starkt motstånd till politiska personers biografier…

Gammal svensk litteratur har jag otroligt motstånd till. Många prisar Fogelström och jag har köpt böckerna (Stad) men de står där och värmer hyllan. Titt som tätt ser jag någon som läst dem och gillat dem och tänker att jag borde. Selma, August och liknande lockar inte det minsta.

Skulle kunna fortsätta radda upp exempel känns det som 🙂 Kanske är så att det är dax att överbevisa mig lite mer? Kanske en egen utmaning för 2013?En kommentar to “Fiktiviteter: Kalender dag 4”

  1. Biografier är jag också lite skeptisk till, men jag har läst flera bra (Didion bla). Jag tillhör dem som hyllar Fogelström och älskar Selma men det finns en hel del gamla klassiker, som august till exempel, som inte lockar alls.

Kommentera