Slumpad post: Lister i myshörnet
Translate! | Prenumerera! | Kontrollpanel | Logga in 
 

Köpte en Nexus 7

| 2012-12-02 kl 11:17 (2012-12-02, 11:17 GMT +1) | 0

När Google släpppte sin 7-tums surfplatta Nexus 7 tänkte jag att den är precis vad jag vill ha. Vi har två iPads, men Apple är inte min grej känns det som, så det är mest (bara) barnen som använder dem för att spela spel.

Nexus 7 kom för rätt länge sen (juni – kanske inte jättelänge sen men i denna bransch är det eoner), men fanns inte tillgänglig i Sverige. Jag funderade lite på att köpa från USA/England (som jag gjorde med Chromebooken) men beslutade mig för att vänta på sverigelansering. För någon månad sen släpptes den i Sverige, och då var det nära att jag slog till, men eftersom det var beställningsvara nästan över allt avvaktade jag.

Det var tur, för strax efter sverigelanseringen hottade Google upp plattan till 32GB minne (tidigare 16 GB) för samma pris. När vi kom tillbaka från Lanzarote fanns den i lager på Inet så jag beställde. Ordern la jag på söndagen och på tisdagen fanns den att hämta på posten.

Hittills gillar jag den massor. Den är liten och lätt men ändå precis tillräckligt stor för att kunna titta på websidor (ej mobilvarianten), läsa e-böcker, se filmer och skriva på tangentbordet utan att missa allt för mycket. Den är också mycket rappare än min telefon (Nexus Galaxy) och den kör senaste Android (4.2) med lite förbättringar mot 4.1 som jag har i telefonen.3 kommentarer to “Köpte en Nexus 7”

 1. pwestlinPeter skriver:

  Kul!
  Just nu lurar jag på att köpa en Nexus 10 för jag behöver en större skärm (och så är inte heller jag någon Apple-kille:)).

 2. John skriver:

  Coolt, har hört att skärmen är otroligt bra. 🙂

 3. 2012 | JoS blog skriver:

  […] Simon en trehjuling (och även Joels gamla springcykel). En chromebook, nya Nexus jobbmobiler, en Nexus 7, MIDI-ljudmodul vid digitalpianot, ny mediadator vid TV:n och en extra stationär dator i […]

Kommentera