Slumpad post: Julkonsert
Translate! | Prenumerera! | Kontrollpanel | Logga in 
 

Den där datorn

| 2012-11-26 kl 22:26 (2012-11-26, 22:26 GMT +2) |

Rapporterade in på webben i lördags och har sen inte hört något från Fritidsresor så jag blev lite nojig eftersom flygplatsen skrev

We inform you that we keep the objects at the current month.

Alltså kanske bara tills på fredag. Så jag ringde Fritidsresor på hemvägen. Som vanligt (vilket jag glömt bort) så är täckningen sådär. Ringde och fick prata med A. Han sa att de börjar först när jag betalat in. Fick panik, jag hade inte läst om jag skulle betala in först. Givetvis betalar jag sen. Samtalet bröts dock, så jag surfade in och kollade. Nä, ingen betalning i förskott. Pust.

Ringde igen och fick prata med L som gav mig mobilnummer ner till Lanzarote. Ringde när jag kom hem (bättre ringa från hemtelefonen tror jag). De håller visst på fick jag reda på men det är lite pappersarbete typ först. Jag var tydlig med att det är kanske så att fredag är sista dagen.

Så vi får se. Har jag inte hört något på torsdag så ringer jag igen.Kommentera