Slumpad post: Glödlampsbyte på lyxsätt
Translate! | Prenumerera! | Kontrollpanel | Logga in 
 

Akvarienytt

| 2012-10-27 kl 18:08 (2012-10-27, 18:08 GMT +2) | 0

På akvariefronten har det varit lite omsättning bland de mindre fiskarna. Zebrafiskarna har blivit allt färre – nu är det bara en kvar, och ett flertal rasboror har också kilat vidare. Botiorna är dock alla kvar, nu är de fem till antalet – den äldsta är lika gammal som akvariet. Han brukar ligga o gömma sig i båten, så honom ser man nästan aldrig, men ibland kommer han fram och glufsar i sig lite mat. Räkorna frodas också och är fortfarande sju.

För någon vecka sen inköptes nya fiskar:

  • 10 st neontetror
  • 5 st svarta molly

Vi hade två gula molly tidigare, men de strök med ganska snart – lite oklart varför. Dock hann de äta upp i princip en hel kull yngel som råkade produceras under deras vistelse.

Yngel har det också blivit. De senaste för bara några dagar sedan. Förmodligen är det någon av de nya fiskarna som klämt ur sig en laddning. Får se om de klarar sig. Förra gången det begav sig överlevde en guppy, som nu är ett par månader och utom fara att förtäras.Kommentera