Slumpad post: Mer färg åt folket
Translate! | Prenumerera! | Kontrollpanel | Logga in 
 

Regn

| 2012-10-19 kl 08:52 (2012-10-19, 8:52 GMT +2) | 0

Jag brukar tycka att de flesta väder är rätt okej. Man kan ju klä sig hyfsat för de flesta olikheter och då funkar det.

Nu har jag dock fått nog av regn. Regnar det en morgon till när jag ska lämna på dagis och jobba så lägger jag ner verksamheten.

JAG HATAR REGN!

Regn kräver full mundering på barnen. De vill inte. Jag måste tjata. Jag måste tvinga. Jag tappar tålamodet. Jag blir arg. Jag skriker på mina barn. Jag får dåligt samvete.

Allt detta är regnets fel. Jag vill bara krypa ner i myshörnet med några bra böcker och mysiga barn och inte alls gå ut.4 kommentarer to “Regn”

 1. jessica skriver:

  ibland tittar jag in här, låt oss ta hand om påklädningen om du vill! låt lämningen på FÖRSKOLAN bli rolig och något positivt!

  • Sue skriver:

   Vad gulliga ni är 🙂 Oftast löser det sig ju när man väl är ute. Samma visa på helger. Men inte helt otänkbart att det senare i vinter blir repris på förra vintern då vi lämnade halv 8 till frukost just av den anledningen 🙂

 2. sandra skriver:

  Ha,ha,ha…helt rätt utnyttja personalen..de får iaf betalt för att bråka med dina barn 😉 så säger vi till våra föräldrar oxå när de har det körigt med olika konflikter…låt mig ta den jag får betalt 😉

  • Sue skriver:

   Haha, klok du Sandra. Kruxet är att vi ju måste ta oss till förskolan och när det hällregnar ute är det svårt att inte ta på utekläderna förrän man kommit fram. Nåja, snart ska det bli lite kallare och det är bra. Overaller är enklare!

Kommentera