Slumpad post: Robotkläder
Translate! | Prenumerera! | Kontrollpanel | Logga in 
 

James, E L: Femtio nyanser av mörker

| 2012-10-18 kl 10:03 (2012-10-18, 10:03 GMT +2) |

Med tanke på titeln så var jag faktiskt orolig att det skulle bli mer av de där sakerna som jag  ogillar. Jag hade dock fel! Gick snabbt att läsa eftersom jag hade boken med mig hela tiden på telefonen och den har samma driv som första boken.

Den här boken känns mycket enklare att läsa, mer romantik och ljusa saker (trots titeln). Men även lite som en transportbok  och jag måste nu hålla med många andra som recenserat första boken att det blir lite mycket med den inre gudinnan och kanske lite väl mycket sex.

Fast jag gillar det ljusa i boken, att se framåt inte bakåt. Älskar det fina samspelet dem emellan. Den ”lilla pojken” som äntligen får det han behöver. Äkta kärlek, men på helt rätt sätt. Man får veta mer om Christians uppväxt den här gången vilket förklarar en hel del.

Sen såklart är deras mejlkonversationer underhållande igen. Inte lika som förra gången men nästan. Jag undrar hur många såna där mejl/chatt/sms etc som skickas i världen under en dag. Massor antar jag. Spänning/underhållning i vardagen.

Slutet… Ja det gör att jag längtar till nästa del såklart. Mycket spännande!

Boken kommer som inbunden inom några veckor och jag undrar när Adlibris tänker släppa sista boken som e-bok…

Här läser du mer om boken hos Norstedts.Kommentera