Slumpad post: Frösådd och omplantering
Translate! | Prenumerera! | Kontrollpanel | Logga in 
 

Komma på kalas

| 2012-10-11 kl 16:24 (2012-10-11, 16:24 GMT +1) | 0

Ända sen Simons treårskalas så har det diskuterats mellan barnen om vilka som ska få komma på kalas. De har dessutom använt det som hot när den andre varit dum. ”Då få du inte komma på mitt kalas” – är något vi hört otaliga gånger.

Härom kvällen blev jag lite arg på Simon (inte helt ovanligt). Han blev ledsen (inte helt ovanligt).

– ”Mamma får jag inte komma på ditt kalas nu?” mumlar han lesset.
– ”Men va? Självklart får du komma på mitt kalas” säger jag en smula överraskad.

Sen slår det mig. Han tror att eftersom jag var arg på honom så får han inte komma. Förklarar för honom att han alltid alltid alltid får komma på mina kalas och att jag blir arg på honom inte har med det alls att göra. Jag älskar honom oavsett 🙂

Han blev nöjd med den förklaringen och jag har sagt det fler gånger till honom. Det är nämligen omöjligt att inte bli arg på honom då det är mycket mycket vilja och envishet i vår treåring!Kommentera