Slumpad post: Kvällsrutiner
Translate! | Prenumerera! | Kontrollpanel | Logga in 
 

Skogsutflykt

| 2012-10-08 kl 16:31 (2012-10-08, 16:31 GMT +2) | 0

Solen sken även idag så efter knatteskutt och lunch satte vi barnen i cykelsitsarna och trampade in i Nackareservatet. Målet var Ulvsjön som vi hört om men aldrig sett.

Hittade dit utan problem och såg säkert 20 olika svampar på vägen dit – alla ivrigt utpekade av Joel. Råkade säga att han har svampögon och det fick vi höra. Både av honom och av Simon som tyckte han minsann hade blomögon och en stund senare hade två ögon för han hittade oxå svampar minsann.

Härligt härligt med skog. Man blir bara lycklig och barnen skuttar runt och hittar både det ena och det andra. Enda sura minerna var när de insåg att vi inte hade med några riktiga kakor utan bara pannkakor (utan tillbehör).Kommentera