Slumpad post: Plocka undan
Translate! | Prenumerera! | Kontrollpanel | Logga in 
 

SJ-biljetter

| 2012-09-29 kl 18:00 (2012-09-29, 18:00 GMT +1) |

Suck, idag bokade jag hemresa i jul åt mamma (hitresa redan bokad ju). Kom på värdebevisen och skulle just lägga in ett av dem (det andra fick jag spara eftersom man bara kan använda ett) då jag läste att biljetter man betalar med värdebevis inte är ombokningsbara. Suck, jag behövde ju ombokningsbara eftersom jag inte kunde boka hela resan. Så jag får använda värdebevisen en annan gång.

Bokade och när jag sen fick bekräftelsen läste jag lite noggrannare. Ombokningsbara biljetter innebär att man kan få pengarna tillbaka, inte att man har betalat en resa. Så om mamma inte kan åka dessa tider, får vi boka svindyra biljetter och om hon av någon anledning väljer att inte åka tåg, ja då sitter vi med ännu fler värdebevis…

Allt detta bara för att SJ inte lyckas få in tidtabellen mellan Göteborg och Ed. SUCK!En kommentar to “SJ-biljetter”

  1. […] september (vid två tillfällen) bokade jag mammas julresa hit. Dock fanns inte delen Ed-Gbg att boka (norska tåg) så sen har jag lite då […]

Kommentera