Slumpad post: Vattna
Translate! | Prenumerera! | Kontrollpanel | Logga in 
 

Mer energi

| 2012-09-28 kl 21:37 (2012-09-28, 21:37 GMT +1) | 0

Efter att ha varit trött, orkeslös och sliten en par veckor tror jag det börjar vända. Idag var jag på sista besöket hos sjukgymnasten Kirsi vid 9-tiden och på vägen tillbaka till kontoret så funderar jag allvarligt på att skippa lunchträningen.

Men så dök det upp en ny som ville testa och Niklas som varit med tidigare och jag tänkte att varför inte.

Väl ute kändes det toppen som vanligt. Vi fokuserade på ben (har svårt för trappan ikväll) men inspirerad av Magnus Pilegård så när WOD:en var klar testade vi situps – hängande upp och ner. Jobbigt men kan bli riktigt användbart i höst när marken inte lockar!

Nu känner jag hur energin riktigt sprider sig i kroppen och det känns härligt att ha en lång oplanerad helg framför sig.Kommentera